Ситуация на пътя изненада потребителите на социалната мрежа Facebook. В

...
 Ситуация на пътя изненада потребителите на социалната мрежа Facebook. В
Коментари Харесай

Шофьор в насрещното шашна. Бензин ли пести, напряко ли минава? СНИМКИ

 Ситуация на пътя изненада потребителите на обществената мрежа Фейсбук. В известната група I see you KAT - Смолян се популяризира видео, на което се вижда, че лидер се е озовал в лентата за насрещно придвижване.

Кадрите са снимани от видеорегистратора на автомобил, който е запечатал случката. Посред бял ден черната кола се движе в лявата лента на платното, разминавайки се с останалите коли.

Граждани са разграничени в позициите си за случката, пробвайки се да отгатнат мотивацията на лидера. Дали се е объркал? Или просто минава косо?

Жители на Смолян даже настояват, че казусът не е казус. Като и различен път във въпросния сектор за забелязвани коли в насрещното. Вижте някои от техните възмутени, само че и шеговити мнения:

" Редовно от там минават през насрещното, да не вземе да изгори няколко мл гориво, в случай че иде долу да смени посоката ", написа жител.
" Дайте записа в полицията и нека да си свършат работата ", твърди Тодор Т.  " Само от зрънчо им са книжките... Как да е другояче! ", написа Р. Билянов.  " Виждал съм и различен път този номер да вършат ", прибавя Валентин К.  " Той е за малко...  Не му се заобикаля на индивида ", майтапи се Сашо Д.
  " Би било необичайно възприятието да виждаш всички да карат в насрещното ", установи Виктор К.Горивото скъпо,заключава Николай И.
  " Това се споделя безочливост ", прибавя Ангел Г.

       
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР